Welkom

Welkom op mijn website.

Foto’s zijn voor iedereen. Ja dat is zeker zo. Iedereen heeft wel een foto thuis hangen of staan of heeft ze zelf gemaakt. Toch is het moeilijk boeiende, sprekende foto’s te maken. Niet iedereen heeft de juiste spullen om onder elke conditie ‘de’ perfecte foto te maken. Bijna iedereen, zeker in het digitale tijdperk, heeft wel eens een foto gemaakt tijdens een uitje of vakantie. Dit zijn hele leuke foto’s zeker om terug te kijken. Echter als je zelf er niet ben geweest zegt een foto niet altijd direct wat. Een foto die voldoende informatie heeft en daardoor een verhaal verteld met simpel 1 foto is een leuke uitdaging.

Ik probeer met mijn kennis hier altijd naar te streven. Dat resulteert in veel oefenen, bekijken van het resultaat en ja weer oefenen. Dit zelfde geld voor foto’s maken in een studio omgeving. Hiervoor heb je uiteraard naast je camera nog extra attributen nodig maar daar blijft het niet bij als je het niet heel vaak in praktijk brengt. Op deze site zijn daarom ook wat voorbeelden in mijn portfolio te zien. Daarnaast hou ik een pagina bij met de laatste projecten. Hier zul je veel foto’s tegen komen die in mijn portfolio ook staan, echter is hier gelegenheid om eventueel vragen te stellen of opmerkingen te plaatsen. Ga gerust je gang. Je reactie zal niet direct verschijnen, dit omdat er wel een controle slag op het bericht overheen gaat.

Voor overige zaken loopt er ook nog een weblog. Hier plaats ik leuke weetjes en dingen over mijn gezin, mijn hobby’s en mezelf natuurlijk.

Veel plezier op mijn site.

Stefan Lelieveld, Fotograaf.